Over hygieia

HYGIEIA zorgt ervoor dat uw voedselveiligheid niet ontspoort.
Over Hygieia

Een korte voorstelling van Hygieia

Hygieia probeert de beste begeleiding, opleiding of advies te voorzien voor bedrijven of verenigingen. Zo zorgen we er samen voor, door preventie of interventie, dat voedselveiligheid en allergenenbeheer geen struikelblokken vormen voor uw onderneming.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken besloot Kurt Van Tendeloo, zaakvoerder van Hygieia het over een andere boeg te gooien. Hij merkte op dat al te vaak bedrijven de technische bagage van voedselveiligheid missen. Kurt Van Tendeloo staat sinds 2016 HORECA bedrijven in nood bij om door het bos de bomen te blijven zien.

Over ons

Wij zijn de partner voor al uw advies, begeleiding, interventies en opleidingen inzake HACCP, allergenen en voedselveiligheid. Wij zorgen ervoor dat u met alles reglementair in orde bent, dat u een kwaliteitsvolle opleiding krijgt en dat u de juiste begeleiding ontvangt.
Wie werkt er bij Hygieia?

Meet the team

Kurt Van Tendeloo

Zaakvoerder

Kurt Van Tendeloo

Zaakvoerder
Contacteer ons

Anne Van Genechten

Consultant

Anne Van Genechten

Consultant
Contacteer ons
Scroll naar top