HACCP opleiding

Uitgebreide HACCP-opleiding: De principes van voedselveiligheid onder de knie

Inleiding:
Ga op reis naar uitmuntendheid in voedselveiligheid met onze HACCP-opleiding. Deze opleiding is ontworpen voor professionals in de voedingsmiddelenindustrie en biedt diepgaand inzicht en praktische vaardigheden die nodig zijn om een robuust HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points) te implementeren en te beheren.

Overzicht:
Onze HACCP-opleiding is gestructureerd om je een uitgebreid inzicht te geven in de principes van voedselveiligheid. De opleiding omvat:

  • Grondbeginselen van voedselveiligheid: Duik in de basisprincipes van voedselveiligheid, inclusief het belang van persoonlijke hygiëne, voedselverwerkingspraktijken en de preventie van door voedsel overgedragen ziektes.
  • HACCP-principes: Leer de basisprincipes van HACCP, van het uitvoeren van een gevarenanalyse tot het instellen van kritische controlepunten, kritische grenzen, controleprocedures, corrigerende maatregelen, verificatieprocessen en het bijhouden van gegevens.
  • Implementatiestrategieën: Leer praktische vaardigheden om een HACCP-plan effectief te implementeren in je levensmiddelenbedrijf. Begrijp het stapsgewijze proces om potentiële gevaren te identificeren en hoe deze te beperken.
  • Wettelijk en regelgevend kader: Maak jezelf vertrouwd met de regelgeving voor voedselveiligheid en hoe HACCP-naleving essentieel is voor wettelijke en klantvereisten.
  • Toepassingen in de praktijk: Maak kennis met praktijkscenario’s en casestudies die de toepassing van HACCP-principes in verschillende sectoren van de voedingsmiddelenindustrie aantonen.

Voor wie
Deze opleiding is ideaal voor voedselveiligheidsmanagers, kwaliteitscontroleurs, productiesupervisors en iedereen die verantwoordelijk is voor de voedselveiligheid in hun organisatie.

Leermethode:
De opleiding wordt gegeven door middel van een aantal podcasts. Onze ervaren instructeurs, uitgerust met uitgebreide kennis en industrie-ervaring, zorgen voor een boeiende en verrijkende uiteenzetting.

Certificering:
Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een HACCP-certificaat, waarmee hun vaardigheid in voedselveiligheidsprincipes en HACCP-implementatie wordt erkend.

Schrijf je vandaag nog in:
Verzeker je van een plaats in onze HACCP-opleiding en wees de voorhoede van voedselveiligheid in jouw organisatie. Verbeter je professionele vaardigheden, voldoe aan de wettelijke normen en draag bij aan de volksgezondheid.

De deelnamekost voor deze opleiding

bedraagt 75 euro/per persoon

Telefoon

+32 474 69 81 47

Email

info@hygieia.be

Adres

Veerstraat 36b

2240 Zandhoven (Viersel)