Nieuwsbrief maart 2017

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nieuwsbrief maart 2017

 

Beste klant

 

Meten is weten en weten is meten; onder dat motto kunnen we aannemen dat temperatuur en registratie zeer belangrijk zijn in de voedselhygiëne.  De kritische controlepunten fixeren dan ook allemaal op temperatuur.

Wist je dat inzake temperatuur het vaak misloopt?  Door nonchalant om te springen met kerntemperatuur groeien bacteriën zeer snel.  Met een goede verhitting van het product tot in de kern en de bewaking van de koude keten bij producten die je niet meer behandeld met hitte kan veel leed voorkomen worden.

Daarom hebben wij voor iedereen een betaalbare oplossing.  Eenvoudig en perfect conform om je temperatuur in de kern te meten.  De Testo 103 klapthermometer.  Budget vriendelijk en handig in gebruik.

Maar ook ons begeleidingpakket “autocontrole” om optimaal uw registraties uit te voeren kunnen wij u aanbieden.  Zo kan je de basis leggen van een goed en betrouwbaar autocontrolesysteem.

In die begeleiding zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen moet maken rond documentatie en administratie, het enige dat u nog moet doen is het meten en noteren.

Meer informatie?  Neem dan gerust contact op met onze diensten, zij zullen je metveel plezier de juiste informatie doorgeven.

 

Webshop

Uiteraard hebben wij nog steeds onze webshop, recent opgericht om u als klant nog beter te voorzien in alles wat met hygiëne en in het thema meten is weten en weten is meten past.  Nog steeds ons product in de kijker; het disolvable etiket van Labelfresh, een revolutionair etiket waarbij u geen moeite meer heeft bij het verwijderen van hardnekkige etiketten, lijmresten en waarbij het etiket volledig biologisch afbreekbaar en oplosbaar is in uw vaatwasmachine zonder dat uw filters verstoppen.

Labelfresh disolveble etiket 250 stuks per rol aan 18,25€ incl BTW

Wij bieden dit net alleen aan professionelen aan maar ook particulieren kunnen deze etiketten perfect aankopen.

 

Workshop

Een onderdeel van Hygieia is het aanbieden van workshops, nu de lente (hopelijk) in aantocht is en de periode van het bessenfruit binnenkort van start gaat hebben wij een workshop uitgewerkt.  “Pimp je confituur”.  In deze workshop ga je zelf aan de slag onder onze deskundige begeleiding om lekkere, moderne en eigentijdse confituren te maken.  Zo kan je een gans jaar van je eigen gemaakte confituur genieten.  En in tijden waar alles duurder wordt is er niets leuker om deze eigen gemaakte lowbudget confituur aan vrienden en familie te laten proeven.  De workshop gaat door op 24 juni 2017 en 15 juli 2017 telkens op zaterdag van 13.00h tot ongeveer 15.30h

Je kan je daarvoor inschrijven via info@hygieia.be

Kostprijs van de workshop?  32,00€ per persoon incl BTW, je moet niets meebrengen, alles is inbegrepen, zelfs de bokalen.

Recepturen van de gemaakte confituren zijn inbegrepen in de prijs.

Het resultaat?  4 verschillende confituren in totaal 1kg (4 potjes van +/- 250gr)

Wees snel want de plaatsen zijn beperkt!

 

 

 

Wens je meer info?  Kijk dan zeker eens op onze website www.hygieia.be of neem contact op via het telefoonnummer 0474 69 81 47 of via e-mail info@hygieia.be

 

 

Schrijf je in voor onze mailingslijst

103 horeca uitbaters gingen je al voor!

More To Explore

Nieuws

Voorkom ziekte door C. Perfringens

Clostridium perfringens (C. perfringens) is een van de veel voorkomende oorzaken van voedselvergiftiging. Wat is C. perfringens? C. perfringens zijn bacteriën die kunnen worden gevonden

Rauw deeg

Bake-off is een populair bakprogramma op TV en in navolging zullen er tal van mensen aan het bakken slaan in de eigen keuken. Volg deze

Scroll naar top