Allergenen en horeca, een kleine minderheid is nog maar in orde.

Veel werk zegt u?  Helemaal niet want dat vele werk kan u heel eenvoudig voor u laten opknappen. Hygieia kan voor u een volledig uitgewerkt systeem maken waar u uw allergenen eenvoudig beheert, centraal kan opslaan zodat de informatie toegankelijk is voor al uw medewerkers en dat u binnen de tijdspanne van 5 minuten de gevraagde informatie kan terugvinden.

Hygieia zorgt ervoor dat u ook met dat systeem kan werken zodat u weet wat u moet doen als er afgeweken wordt van bepaalde recepturen, (ingrediënten, merken, overschotten,additieven, ….)

Lees zeker ook onderstaand artikel, dat bewijst dat men steeds strenger zal controleren op de aanwezigheid van uw allergenen in de voeding. Want wees u ervan bewust dat nu al 10% van de bevolking een allergie heeft dat te maken heeft met voeding en dat deze allergieën dodelijk zijn indien men onachtzaam omspringt met allergenen.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3130692/2017/04/11/Slechts-kleine-minderheid-horecazaken-houdt-zich-aan-verplichting-inzake-allergeneninformatie.dhtml

Meer informatie nodig?  Contacteer ons dan snel, wij kunnen u zeker en vast helpen.