31% van de gecontroleerde horecazaken zijn nog steeds niet in orde met voedselveiligheid.

Deel deze post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ondanks een waarschuwing en een opleiding die voorafgaand de aangekondigde controles van het FAVV zijn gebeurd slaagt er 31% van de gecontroleerden er niet in een gunstig resultaat te halen.  Hieruit blijkt nog maar eens dat een degelijke begeleiding en een goede ondersteuning van professionelen nodig is.  Hygieia begeleid, ondersteund en stuurt bij waar het nodig is en dat voor het verplichte autocontrolesysteem EN het allergenenbeheer.

Laat het zover niet komen en zorg ervoor dat je je zaak door een controle van het FAVV loodst Uit ervaring van bestaande klanten die een begeleiding via Hygieia hebben toont het aan dat het FAVV een meerwaarde heeft.  En dus deze contracten worden opgenomen in de evaluatie van de audit.  Een simpele begeleiding die jouw als horeca uitbater of eigenaar in staat stelt zich terug te focussen op wat echt telt, zonder zorgen te moeten maken over je hygiëne- en allergenenbeleid.

Wens je meer informatie?  contacteer ons dan snel voor een afspraak en kom te weten hoe wij werken.  Een kleine investering die grote ongemakken kan voorkomen.  Wees attent op je hygiëne- en allergenenbeleid want dit zijn 2 wettelijk verplichte systemen die elke horecazaak moet hebben.  En waarbij Hygieia je graag bij helpt.

http://www.favv-afsca.fgov.be/persberichten/2017/2017-05-22.asp

Schrijf je in voor onze mailingslijst

103 horeca uitbaters gingen je al voor!

More To Explore

Nieuws

Voorkom ziekte door C. Perfringens

Clostridium perfringens (C. perfringens) is een van de veel voorkomende oorzaken van voedselvergiftiging. Wat is C. perfringens? C. perfringens zijn bacteriën die kunnen worden gevonden

Rauw deeg

Bake-off is een populair bakprogramma op TV en in navolging zullen er tal van mensen aan het bakken slaan in de eigen keuken. Volg deze

Scroll naar top