We werken momenteel aan een vernieuwing van onze website. Onze excuses voor dit ongemak. Heeft u een dringende vraag of wenst u een urgente interventie, bel dan op 0474/69.81.47 Klanten kunnen de vertrouwde klantenzone bereiken via deze link: http://klanten.hygieia.be
HomeOver ons

Een korte voorstelling van HYGIEIA

Over ons

HYGIEIA zorgt ervoor dat uw voedselveiligheid niet ontspoort.

Wij zijn de partner voor al uw advies, begeleiding, interventies en opleidingen inzake HACCP, allergenen en voedselveiligheid.  Wij zorgen ervoor dat u met alles reglementair in orde bent, dat u een kwaliteitsvolle opleiding krijgt en dat u de juiste begeleiding ontvangt.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken besloot Kurt Van Tendeloo, zaakvoerder van Hygieia het over een andere boeg te gooien. Hij merkte op dat al te vaak bedrijven de technische bagage van voedselveiligheid missen. Bovendien is het vaak dat de bijhorende administratie te veel energie vraagt.  Kurt Van Tendeloo staat sinds 2016 HORECA bedrijven in nood bij om door het bos de bomen te blijven zien.

Doelen

Hygieia probeert de beste begeleiding, opleiding of advies te voorzien voor bedrijven of verenigingen. Zo zorgen we er samen voor door preventie of interventie dat voedselveiligheid en allergenenbeheer geen struikelblokken vormen voor uw onderneming.

CONTACTEER EEN CONSULTANT

Hygieia Consultants

Kurt Van Tendeloo

Zaakvoerder
Mobile: +32 474 69 81 47

Send message
 
 

Een sterk groeiende onderneming met een ervaren team.

 

HYGIEIA slaagt erin om als jonge onderneming met ruime ervaring uit te pakken. Dat helpt ons flexibel te zijn in het aanbrengen van adviezen. Onze onderneming is internationaal georiënteerd en brengt oplossingen op maat.

2016
Oprichting

Hygieia is een feit en kan op zoek naar klanten. We kennen ons doel en weten waar we naar toe willen.
Let’s go!

2017
Allergenen. Que?

De vraag naar een begeleiding inzake allergenenbeheer piekt.

2018
De SBVBA is een feit

Onze zaak groeit pijlsnel en zijn daarom genoodzaakt om onze vennootschap om te vormen.
Van een eenmanszaak stappen we over naar een SBVBA. De toekomst oogt mooi en meer dan ooit beseffen bedrijven dat ze nood hebben aan begeleiding voor hun voedselveiligheid.