Your partner in food safety and more 

Bent u op de hoogte van alle regels en wetgevingen inzake voedselveiligheid en hygiënecontrole? Hygieia helpt u verder door een performante ondersteuning aan de bieden aan producenten van levensmiddelen, retailers en horeca.

Wij staan garant voor een doorgedreven begeleiding, deskundig advies en opleidingen.

Controle FAVV

Het FAVV (Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) is de Belgische inspectie-en controledienst voor voedselproductie. Hygieia heeft ervaring in het begeleiden van controle’s, inspecties van uw handelszaak en het adviseren van opstartende zaken.

Gezond en veilig voedsel

Klanten stellen meer dan ooit terecht hoge eisen aan veilige kwalitatieve voeding. Hygieia kan een belangrijke rol voor u spelen in dit proces.  Hygieia brengt u de juiste informatie en regels onder de aandacht en begeleid u naar een hygiënische kwaliteitsvolle werkomgeving. U kan elke controle door het FAVV daardoor met vertrouwen tegemoet gaan.

Een greep uit ons steeds groeiend aanbod:

  • Opleidingen in HACCP, Allergenen en hygiëne
  • Advies en begeleiding in voedselveiligheid
  • Advies inrichting nieuwe keukens
  • Administratie en persoonlijke begeleiding in uw documentaties
  • Workshops en lezingen over oa. wijn, bier en voeding