6 februari 2017, een datum om nooit te vergeten.  Maar nog belangrijker is dat Hygieia deze dag een gloednieuw onderdeel van het bedrijf lanceert. Een webshop.  Een webshop!! hoor ik u nu zeggen.  Ja een webshop, maar niet zomaar een winkel waarvan er ongetwijfeld al vele zijn.  Neen, Hygieia heeft speciaal voor horeca en particuliere hobbykoks een winkel ontworpen waar u alle producten kan terugvinden die gerelateerd zijn aan hygiëne.  Dat gaat van perfecte etiketten tot ontsmettingsmiddelen en van swab-test die u in staat stellen gegarandeerd allergenenvrij te werken tot temperatuurbewaking in alle vormen die voor u kunnen voldoen.

Kortom een webwinkel die alle hygiëneproducten centraliseert zodat u niet meer van de ene winkel naar de andere webshop hoeft te surfen om uw artikelen aan te kopen.

Maar niet alleen dat!! U hoeft zelfs uw zaak niet te verlaten.  Want wij sturen u alles op via een pakjesdienst die bij u aan de deur alles netjes aflevert.  Handig en snel. En dat voor zowel professionele zaken als hobbykoks of voor personen die privee hygiëne hoog in het vaandel dragen.  Onze webshop is voor iedereen toegangkelijk.

En heeft u iets speciaals nodig dat niet in onze webshop aanwezig is?  Wel dan zoeken wij dat graag voor u uit en maken wij een persoonlijke offerte van deze items. Niets is ons teveel en niets houd ons tegen om u te voorzien van de noodzakelijke producten.

Uiteraard is een nieuwe start altijd groeien, dat is niet anders met onze winkel.  Om het aanbod optimaal te houden en een goede prijs kwaliteit te te garanderen zal het aanbod steeds uitgebreid worden om u nog beter van dienst te zijn. Ga dus regelmatig eens kijken want wie weet vind u dat ene product niet nu maar binnenkort vast wel.  En wil u dat ene product toch hebben?  Aarzel dan niet om ons via mail of telefoon te vragen of we u dit product kunnen bezorgen.  Want bij ons is klant koning en doen we er alles aan om u te helpen in uw zoektocht naar dat ene speciale product dat u nodig heeft.

Al onze producten zijn trouwens goed bevonden door het FAVV, dat maakt dat wij voor al onze producten onze handen in het vuur steken en dat al onze producten voldoen aan de wettelijke normen die gelden in de hygiëne wetgeving.  U koopt bij ons dus geen kat in een zak maar top producten die gegarandeerd een positieve invloed hebben op uw keuringsverslag.

Kijk snel even in onze winkel http://shop.hygieia.be/ en ontdek het aanbod.